Primul copil salvat la Iași!

Dumnezeu lucrează în inimile oamenilor, iar prin campania aceasta El are posibilitatea să schimbe imposibilul în posibil. Putem să anunțăm cu mare bucurie și speranță în suflet că Dumnezeu a făcut prima minune în cadrul primei campanii 40 de zile pentru viață de la Iași! În a patra zi de veghe, post și rugăciune, o mămică singură s-a oprit în fața voluntarilor aflați pe post și le-a mărturisit un lucru extraordinar: că “prezența noastră în stradă este un semn de la Dumnezeu pentru ea și că statornicia cu care punem în evidență valoarea vieții a făcut-o să se întorcă din drumul spre avort.

Această știre a adus bucurie mai ales în inimile misionarilor pro-viață de la Iași, dar și pentru cei din restul țării: Cluj-Napoca, Baia Mare și Timișoara. Iată cum Domnul înfăptuiește lucruri minunate dacă îi dăm măcar puțin din ceea ce avem. Cât de importantă a fost prezența acelor voluntari în stradă! Vă dați seama că dacă ei nu ar fi fost acolo, în acel moment, acel suflet ar fi fost împiedicat să vină pe lume?

Multă lume ne întreabă dacă ceea ce facem noi în stradă chiar contează, dacă oamenii chiar văd mesajul nostru, dacă prezența noastră chiar schimbă mersul lucrurilor în societate. Răspunsul nostru este un mare DA! Da, prezența noastră contează, mărturia noastră este de neînlocuit, ajutorul nostru este absolut necesar și mesajul nostru este imperativ trebuincios! Am ajuns să trăim într-o societate (declarată creștină) în care s-a infiltrat o mentalitate avortivă, în care cultura morții a luat loc culturii vieții! Însă prin astfel de minuni ne este demonstrat faptul că noi mai putem schimba ceva, că Dumnezeu vrea ca noi să ne bucurăm de viață, și încă o avem o viață din plin.

Lupta continuă, dragi misionari ai vieții! Slavă să fie lui Dumnezeu în Cer și pe Pământ pentru că minunate sunt lucrările Lui!

Nu uita să te înscrii și tu la veghe!